Rukomet 21.08.2016. 01:40.

Rokovo 2016.

Rukometašice ŽRK-a Zrinski iz Čakovca osvojile treće mjesto na turniru u Virovitici

Nakon svakodnevnih napornih treninga rukometašice čakovečkog ŽRK-a Zrinski prvi su ulazak u dvoranu imale protekli vikend u Virovitici na tradicionalnom turniru Rokovo 2016. u organizaciji ŽRK-a TVIN Virovitica.

Nisu igrale u kompletnom sastavu, izostale su Tena Horvat zbog bolesti i Stela Posavec kojoj je trener Golik dao kratki i zasluženi odmor nakon reprezentativnih obaveza. U prvoj su utakmici Čakovčanke poražene od vršnjakinja, također prvoligašica Dugog Sela i pobjednika turnira 24:20, a u utakmici koja je odlučivala o 3. mjestu zabilježile su sigurnu pobjedu s prvoligašicama Osijeka 23:17.

Trener Željko Golik bio je zadovoljan viđenim i igrom Čakovčanki, tijekom tjedna uz svakodnevne treninge predviđaju se dva kontrolna susreta. U srijedu u Ptuju, a u subotu u Čakovcu u 17 sati s ŽRK-om Branik Maribor

U Virovitici je igrao slijedeći sastav ŽRK-a Zrinski: Ivačić, Žvorc, Kozjak, Haček 7, P. Posavec 7, Senčar 1, Glad, Sinanović 2, Ladić 1, Balić 2, Car 5, Benčik 5, Šestak 4, Blagus, Pajić 2, Androić 4 i Brgles 3.