Rukomet 17.02.2017. 11:22. Zadnja izmjena: 17.02.2017. 11:27.

MRK Čakovec

Seniori u subotu protiv RK Ludbreg dok kadeti dočekuju ekipu RK Novska

Prva ekipa

Seniori MRK „Čakovec“ nakon odličnog ulaska u sezonu s domaćom pobjedom protiv RK Petrinja i nesretno izgubljenim bodom u Prelogu, a koje su obje ekipe direktni konkurenti za vrh tablice, ove subote (18. veljače) s početkom u 19 sati na domaćem terenu dočekuju RK Ludbreg.

Nakon 15. odigranih kola MRK Čakovec je na 3. mjestu tablice s 21 osvojenim bodom, a RK Ludbreg na 13. mjestu s 6 osvojenih bodova, no uvijek su utakmice između ovih suparnika neizvjesne pa je potrebno da se uđe u utakmicu maksimalno angažirano i naravno pomoć s tribina, a i ovog puta imat će podršku plesne skupine „Korak“ iz Čakovca.

Kadeti kluba

Nakon lošijeg ulaska u nastavak prvenstva od očekivanog, naši kadeti kluba u 3. HRL Sjever dočekuju ekipu RK Novska. Poslije 15. kola MRK Čakovec nalazi se na 10. mjestu s 6 osvojenih bodova, a ekipa RK Novske na 8. mjestu s 13 osvojenih bodova.

Prilika je ovo da naši mladići u utakmici koja se igra kao predigra za prvu ekipu uzvrate gostima za poraz iz prvog dijela sezone. Utakmica se igra u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 17 sati (subota). 

Izvor: Davor Varošanec