Rukomet 16.04.2016. 08:16. Zadnja izmjena: 16.04.2016. 08:21.

Utakmice

Subota s tri rukometna derbi susreta

Danas (subota) ljubitelji rukometa i sporta mogu prisustvovati na tri derbi susreta. U 18 sati u dvorani Graditeljske škole rukometaši Čakovca kao trećeplasirani sastav 2. lige sjever ugošćuju ekipu Garešnice koja na tablici zauzima drugo mjesto. Čakovčani su u dobroj natjecateljskoj formi, to su dokazali na dva protekla susreta pa se s pravom nadaju da će uz pomoć svojih vjernih gledatelja nastaviti pobjednički niz.

Iza toga još jedan zanimljiv susret, ovaj puta u dvorani Osnovne škole Mala Subotica. U okviru prvenstva Prve lige rukometašice čakovečkog Zrinskog ugošćuju ekipu Osijeka, očekuju pobjedu i također podršku s tribina. Da se utakmica igra u Maloj Subotici u čakovečkom su klubu odlučili zbog popularizacije rukometa. Mala Subotica nekad je bila poznati rukometni centar Međimurja kakao u muškoj tako i ženskoj konkurenciji.

Osim navedenih utakmica, još se u 3. ligi sjever u Nedelišću (dvorana NGC-a Aton 18 sati) igra derbi susret Nedelišća i Trnovca, točnije drugo i prvoplasiranih ekipa Lige.