Rukomet 06.08.2017. 09:25.

RK Sokol Vratišinec

Tradicionalni memorijalni turnir Danijel & Bajo u subotu 19. kolovoza

Rukometni klub Sokol Vratišinec i ove godine organizira tradicionalni memorijalni turnir „Danijel & Bajo“, u spomen na svoje prerano preminule zaslužne članove Danijela Bukovca i Zlatko Farkaša.

Ove godine na turniru koji se igra u subotu 19. kolovoza na igralištu Osnovne škole „Vinko Žganec“ Vratišinec, s početkom u 17 sati nastupaju osim domaćeg kluba i organizatora još – drugoligaši Prelog i Nedelišće, te trećeligaš Gola. Proglasit će se i već po tradiciji najbolji igrač, vratar i strijelac, te najmlađi igrač turnira, a odigrat će se i revijalni veteranski susret između domaćina i veterana mađarskog Zalaegersega, a organizator je za gledatelja pripremio i niz drugih iznenađenja.

U RK Sokolu su još od 1985. godine organizatori ovog turnira, pod raznim imenima, svaki puta za svoje zaslužne članove. Inače RK Sokol je jedan od najstarijih rukometnih klubova u Međimurju, njegovi entuzijasti, sada na čelu s predsjednikom Josipom Kvakanom i svih ovih godina prisutnim u rukometu Antunom Bukovcem, zaslužni su da unatoč teških uvjeta za djelovanje klub nije prekinuo s radom i djelovanjem. Zato se svi u klubu sada s pravom i istinski nadaju da će uskoro memorijalni turnir „Danijel&Bajo“ organizirati u novoj sportskoj dvorani. To su apsolutno zaslužili,  svi istinski ljubitelji sporta i rukometa „navijaju“ da to bude što prije.