Rukomet 15.07.2017. 08:39.

Zadar

U organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza održan Kamp perspektivnih djevojčica

U Zadru je ovih dana u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza održan Kamp perspektivnih djevojčica (rođenih 2004. I 2005.godine), među brojnim sudionicama iz cijele Hrvatske bile su i tri mlade igračice čakovečkog ŽRK Zrinskog: Anja Balent, Karla Zanjko i Jana Vnuk. Sve su zadovoljile i bile su među najboljima što potvrđuje da se u čakovečkom klubu odlično i planski radi s mladima.

Anja Balent i Karla Zanjko izabrane su u A selekciju kampa, među tri najbolje igračice, Anja na mjestu „vanjske“ igračice, a Karla na mjestu kružnog napadača. Jana Vnuk koja se je tek oporavila od teže ozljede (operacija gležnja) također je zadovoljila na mjestu vratara, sigurno će na idućim okupljanjima biti također među najboljima.

U čakovečkom klubu trenutno je pauza, pripreme počinju sredinom kolovoza, a do tada traju razgovori oko igračkog kadra, ali i oko izbora novog trenera nakon što je dugogodišnji trener Željko Golik iznenada umro što pak je nenadoknadiv gubitak za klub i međimurski sport, posebno rukomet.