Rukomet 16.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

UKRATKO IZ ŽENSKOG RUKOMETNOG KLUBA ZRINSKI ČAKOVEC

Rukometašice Zrinskog u subotnjem susretu /19 sati dvorana GŠ-e/ domaćini su ekipi Samobora, svi se slažu da je to jedan od najvažnijih susreta.

 

-Točno, tom susretu takao i prilazimo, jer samo odgovornom igrom možemo do uspjeha koji bi nam mnogo značio u daljnjem tijeku prvenstva. Samobor je ekipa iskusnih igračica, pojačan s nekoliko mladih iz Lokomotive, s prvoligaškim iskustvom. Dobro smo proučili njihovu igru, znamo kako do uspjeha, sve igračice koje će igrati moraju dati maksimum. One to znaju i mogu, dobro je da ćemo biti kompletni, nema ozlijeđenih priključile su nam se juniorske reprezentativke – sestre Posavec, Zagorščalk, Prevendar i Krmpotić, svi nestrpljivo i dužnim s respektom i opravdanim optimizmom čekamo početak susreta,nadamo se da će nam i gledatelji pomoći da uspijemo, rekao nam je trener Čakovčanki, iskusni strateg Željko Golik.

 

Čakovčanke su na susret pozvale „gospodina srebrnog“, kako sada u Čakovcu zovu našeg olimpijskog srebrnog i svjetskog viceprvaka s SP u Nanningu FILIPA UDEA, pa je to prilika gledateljima da ga pozdrave i još mu jednom čestitaju na uspjesima.

Izvor: 3103