Rukomet 07.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

UKRATKO IZ ŽENSKOG RUKOMETNOG KLUBA ZRINSKI ČAKOVEC

U SUBOTU NASTAVAK PRVENSTVA

 

U subotu 17.siječnja nastavlja se prvenstvena sezona 1.rukometne lige. Preostaje odigrati još 3kola prvog i  13 kola drugog dijela prvenstva. Rukometašice čakovečkog Zrinskog nisu ni prekidale s treninzima i pripremama za nastavak sezone, trenirale su svakodnevno, od početka godine prešlo se je na dva treninga dnevno, a odigrat će se još i nekoliko pripremnih utakmica.

 

-Sve to da što spremnije dočekamo nastavak prvenstva i da ostvarimo realno zacrtani cilj, osiguranje prvoligaškog statusa. Imamo najmlađi sastav 1¸.lige, imamo u njemu 5 juniorskih reprezentativki, atmosfera u ekipi je vrlo dobra, svi smo maksimalno motivirani, već na subotnjoj utakmici s favoriziranim sastavom Zeline u Čakovcu, postići povoljan rezultat što bi nam mnogo značilo pred ono što slijedi u nastavku prvenstva. Pozivam i gledatelja da nam pomognu sportskim navijanjem, do sada nam je njihova pomoć uvijek dobro došla,rekao nam je iskusni strateg čakovečkog sastava Željko Golik. I izdiktirao nam sastav za proljetni odlučujući dio prvenstva: Krmpotić, Ivačić i Kovačević /vratarke/,P. Posavec, Balić, Makar, Ladić, Androić, Sinanović i Kovač /krila/, Zagorščak, Resman, Glad /pivoti/, S. Posavec, Prevendar,Car, Laptoš, Benčik, Šarić i T. Horvat /vanjske igračice/. 

 

Parovi 11.prvenstvenog kola:Trešnjevka – Sesvete, Zrinski – Zelina, Koka – Podravka Vegeta, Split – Lokomotiva, Zamet – Osijek, Dalmatinka – Umag i Samobor – Bjelovar.

 

Izvor: 3115