Rukomet 15.02.2016. 12:34. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Maskiranje nakon službenog djela

Veteranke Nedelišća i veterani Čakovca na međunarodnom rukometnom turniru u Ptuju

U subotu, 6.veljače u Ptuju je održan šesti međunarodni kurentov turnir rukometnih veterana i veteranki. U ženskoj konkurenciji je nastupilo pet ekipa raspoređenih u dvije skupine: Ptujčanke i Zagorjanke u jednoj te veteranke iz Novog Mesta, Ajdovčine i Nedelišća u drugoj skupini. Nakon razigravanja po skupinama nedelišćanke su pobjedom nad Novim Mestom i porazom od „Ajdovki“ zauzele drugo mjesto i time se plasirale u polufinale gdje su ih čekale „Zagorjanke“, drugoplasirane iz prve skupine. U utakmici za treće mjesto bolje su bile nedelišćanke.
Za ekipu veteranki ŽRK-a Nedelišće pod vodstvom Stanke Čeh su nastupile : Nikolina Sklepić, Klavdija Kreč, Nadica Žižek, Sanja Fegeš, Bernarda Polanec, Mirjana Panić, Nataša Vrček, Draženka Balent, Mojca Majerič, Gordana Potočnjak i Slađana Okreša.


U muškoj konkurenciji je bilo osam ekipa, također raspoređenih u dvije skupine. Prvu skupinu su činili veterani Velike Nedelje, Dola pri Hrastniku, Koprivnice i Sevnice, a drugu „Drava“ Ptuj, Gorišnica, Trebnje i veterani Čakovca. Kao drugoplasirani u grupi, Čakovčani su se borili za treće mjesto na turniru te ga pobjedom nad susjedima iz Koprivnice i osvojili. 

Ekipa Čakovca
Za veterane Čakovca su nastupili : Radovan Petek, Darko Okreša, Davor Varga, Robert Habijan, Davor Lovrenčić, Radovan Gačal i Sanimir Radek koji je proglašen za najboljeg golmana turnira.
Nakon službenog dijela održano je zajedničko druženje svih ekipa pod maskama. Nedelišćanke su osvojile prvo mjesto za najbolju grupnu masku – Rimljanke.

Izvor: Nataša Vrček