Rukomet 25.01.2016. 08:15. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Međunarodni rukometni turnir

Veteranke ŽRK-a Nedelišće osvojile prvo mjesto u Slovenj Gradecu

U subotu 16. siječnja veteranke ŽRK Nedelišće su sudjelovale na međunarodnom turniru veterana i veteranki u Slovenj Gradecu. Na turniru je sudjelovalo 10 muških i 7 ženskih ekipa. U grupi s Nedelišćem su bile još i veteranke Koroške , „Zagorja“ iz Zagorja ob Savi i „Old punce“ iz Sevnice. Nakon prvog kruga nedelišćanke su zauzele prvo mjesto u grupi i plasirale se u finale turnira gdje su ih čekale veteranke iz Novog Mesta koje su pobijedile ekipe Ptuja i Ribnice.

U napetoj i izjednačenoj utakmici rezultat je isto tako bio izjednačen te se nakon regularnog dijela pristupilo izvođenju sedmeraca. Zahvaljujući najboljoj golmanici turnira Nikolini Sklepić i smirenoj i sigurnoj ruci Mirjane Panić, nedelišćanke su pobijedile i tako osvojile prvo mjesto. 
Za ekipu veteranki ŽRK-a Nedelišće pod vodstvom Stanke Čeh su nastupile : Nikolina Sklepić, Klavdija Kreč, Lora Črnčec, Ksenija Kocijan, Nadica Žižek, Bernarda Polanec, Mirjana Panić, Nataša Vrček, Draženka Balent, Mojca Majerič i Gordana Potočnjak.
U konkurenciji veterana prvo mjesto je osvojila ekipa Velike Nedelje.

Izvor: nv