Rukomet 22.12.2016. 08:18. Zadnja izmjena: 22.12.2016. 08:38.

Treća rukometna liga – sjever

Završen prvi dio prvenstva treće lige u kojoj Međimurje predstavljaju Nedelišće i Čakovec II

Završen je prvi dio prvenstva Treće rukometne lige – sjever u kojoj Međimurje predstavljaju rukometaši Nedelišća i Čakovca II, a trenutni prvak je Marof iz Novog Marofa.

Rukometaši Nedelišća s utakmicom manje s ekipom Ivanske dijele 4. i 5. mjesto na prvenstvenoj tablici, pobijede li 28. siječnja u zaostalom susretu ekipu Concordie biti će s 19 bodova na 2. mjestu, s velikim izgledima da u proljeće taj plasman poboljšaju. Mogli su međutim i već sada biti bolje plasirani, nedostajalo im je više koncentracije i sportske sreće, a nisu bili ni miljenici sudaca. Dobar i kvalitetan sastav, isto takva uprava i uvjeti već su sada garancija da će u drugom dijelu prvenstva biti bolje plasirani. To znači da će biti veliki kandidati za naslov prvaka i u novoj sezoni igrati u višem rangu, 2. ligi.

Drugi naš predstavnik, mladi sastav Čakovca nakon dobrog starta pred kraj jeseni malo je „stao“ i drugi će dio prvenstva dočekati na diobi 9.-12. mjesta. Iako u ekipi igra niz mladih, perspektivnih i kvalitetnih igrača, nedostaje im iskustva za ovaj rang natjecanja s ekipama u kojima igraju stariji i fizički jači igrači. Upravo zbog stjecanja iskustva igraju u 3. ligi pa smo sigurni da će u drugom dijelu prvenstva koje počinje 4/5. veljače 2017. godine popraviti dojam i plasman.