Rukomet 21.08.2020. 09:38. Zadnja izmjena: 21.08.2020. 09:42.

Počinje sezona

Zoran Jeftić novi trener muškog rukometnog kluba Čakovec

U Muškom rukometnom klubu Čakovec pripremaju se za sezonu koja bi trebala započeti 26. rujna, bude li situacija s pandemijom pod kontrolom.

- Uprava kluba intenzivno radi na organizaciji pogona. Zasad je u tijeku reorganzacija seniorske ekipe, dok mlađe dobne skupine čekaju smjernice HRS-a. Dogovorili smo suradnju s novim trenerom Zoranom Jeftićem (38), koji je dvije sezone bio naš aktivni i stožerni igrač, riječ je o bivšem državnom reprezentativcu, te nositelju srebrnog odličja s SP-a u Tunisu.

S pripremama smo upravo započeli, a trener će na raspolaganju imati 30-desetak igrača što nam je posebno drago. 

Boje Kluba više neće braniti: Ivan Srnec, Marko Petek, Dario Herman i Nikola Petek - dojučerašnji kapetan momčadi, koji svoj rukometni put nastavlja u tehničkoj komisiji.

Novi igrači Bruno Varšić i Kristijan Štefičar, dolaze iz RK-a Vidovec, te Jurica Benko iz RK-a Marofa. Novi je i fizioterapeut Benjamin Ninić koji će raditi uz mentorstvo dugogodišnjeg fizioterapeuta Zdravka Mikolaja

Dodatno smo se i marketinški angažirali, te očekujemo veću podršku i pomoć Grada Čakovca i Županije, te naših sponzora, kaže direktor Kluba Dražen Špoljarić.