Rukomet 11.09.2018. 13:12. Zadnja izmjena: 11.09.2018. 13:12.

Rukomet

Zrinskice idu po pobjedu u Ploče

Nastupom u Varaždinu rukometašice čakovečkog Zrinskog uspješno su završile s pripremama za novu prvenstvenu sezonu. Na okupu je ostao gotovo isti sastav, iz kluba je otišla iskusna otišla iskusna Grubišić, a nova u redovima Čakovčanki je mlada juniorska reprezentativka Ivona Mrđen. Trener Goran Mrđen zadovoljan je s dosadašnjim pripremama.

- Pripreme su bile uspješne, želimo unaprijediti igru jer su se sve ekipe pred početak prvenstva igrački pojačale, tako da treba biti dobro pripremljen. Ukratko, želimo biti stabilan prvoligaš i mislim da imamo za to sve preduvjete, igračke i organizacijske. Prvenstvo počinjemo gostovanjem u Pločama i ako odigramo prema dogovoru siguran sam da ćemo se u Čakovec vratiti s pobjedom. Anja Žvorc i Marta Kozjak – vratari, Melani Balić i Lana Blagus – lijeva krila, Lea Vukojević, Tatjana Androić i Klara Balić – desna krila,Ira Resman, Viktorija Šestak i Sara Senčar – pivoti, Ana/Marija Gavrić i Anja Balent – lijevi vanjski, Ena Car, Nika Polak i Jana Vnuk – desni vanjski, te Ivona Mrđen, Dora Pajić i Laura Radek – srednji vanjski.

Parovi 1. kola: Sesvete/agroproteinka – Zamet, Osijek – Podravka/Vegeta, Bjelovar – Lokomotiva,Koka – Trešnjevka, Dalmatinka – Zrinski, Murvica – Split 2010, Umag – slobodan.