Rukomet 07.08.2019. 08:23. Zadnja izmjena: 07.08.2019. 08:25.

Ženski rukometni klub

Zrinskice krenule s pripremama za Prvu ligu

Nakon duže stanke i zasluženog odmora, s pripremama za novu prvoligašku prvenstvenu sezonu počele su rukometašice čakovečkog Zrinskog. Prije prvog treninga pozdravili su ih sportska direktorica kluba Ljubica Vrbančić te dopredsjednik kluba Đuro Bel, da bi nakon toga trener Goran Mrđen održao prvi trening.

- Trenirat će se svaki dan, uglavnom dva puta dnevno, a odigrat ćemo i niz pripremnih utakmica te sam siguran da ćemo dobro pripremljeni i motivirani dočekati početak prvenstva i prvu utakmicu u Čakovcu protiv Splita 14. rujna. Većina igračica ostala je na okupu iz prošle sezone, tijekom prvenstvene pauze trenirale su individualno pa će im biti lakše izdržati napore na početku priprema. Jedina želja je da nas zaobiđu ozljede, s kojima smo u proteklom prvenstvu imali velikih briga, rekao nam je trener Mrđen, a kojem će i ove godine u stručnom stožeru pomagati Darinka Pavleković i Goran Vuk.

Dao nam je i popis igračica na koje računa u novoj sezoni, a to su vratarke Anja Žvorc, Marta Kozjak, Dora Potočnjak i Sara Dominić (koja se u klub vraća iz varaždinske Koke) te igračice u polju Ena Car, Dora Pajić, Ivona Mrđen (koja se oporavila od teške ozljede i sigurno će biti veliko pojačanje), Ana Marija Gavrić, Melani i Klara Balić, Lea Vukojević, Ira Resman, Viktorija Šestak, Lana Blagus, Tatjana Androić, Ana Balent, Ana Markulinčić, Karla Zanjko, Laura Radek, Jana Vnuk, Karla Mihalković i Viktorija Rebernik. Prva kontrola početnog učinka je nastup na turniru u Virovitici 14. kolovoza, a odigrat će i utakmice protiv Sesveta, Ptuja, Koke te sudjelovati na memorijalnom turniru „Braco Golik“, koji će se održati 31. kolovoza u Čakovcu.