Rukomet 18.03.2020. 08:51. Zadnja izmjena: 18.03.2020. 08:53.

Rukomet

ŽRK Zrinski Čakovec: Sve igračice od najmlađih do seniorki na „prisilnom“ su odmoru

U Ženskom rukometnom klubu Zrinski Čakovec priključili su se ostalim sportašima i sportskim udrugama - dvorane i tereni oko njih prazni su, ne trenira se, sve igračice od najmlađih do seniorki na „prisilnom“ su odmoru, dobile su naputke kako individualno raditi.

- Pridržavamo se odluka nadležnih, nadam se da djevojke treniraju prema napucima, nitko trenutno ne može znati do kade će ova situacija potrajati. Svi se međutim nadamo najboljem i s nestrpljenjem čekamo prestanak zabrane. Da onda nastavimo s intenzivnim treninzima i u preostalim dijelu prvenstva ostvarimo zacrtano, osiguramo prvoligaški status, rekla nam je trenerica Darinka Pavleković.

Prema riječima direktorice kluba Ljubice Vrbančić stale su i ostale aktivnosti u klubu, prvenstveno ona oko bolje organizacijsko – financijske situacije, koja se je i trebala ili se bar pokušala riješiti na izvještajnoj Skupštini kluba. Po tom pitanju odgovorni u klubu i dalje „vuku“ određene poteze. Nadamo se uspješne jer situacija u klubu iziskuje da se hitno nešto poduzme, u klubu očekuju i odgovarajuću pomoć odgovornih županije i Grada Čakovca.