Rukomet 30.06.2018. 09:00. Zadnja izmjena: 30.06.2018. 09:03.

Mini rukomet

ŽRK ZRINSKI ČAKOVEC: Zlato i bronca u Ivanić Gradu

Nakon što su seniorke ŽRK Zrinskog 5. mjestom u Prvoj HRL-i uspješno završile sezonu, uspješne su na kraju sezone bile i one najmlađe, u mini rukometu. Na tradicionalnom međunarodnom turniru „Antonio Matijević – djeca prijatelji“ u Ivanić Gradu, organiziranom u povodu Dana grada osvojile 1. i 3. mjesto i time na najbolji mogući način zaključile također evidentno uspješnu sezonu.

Djevojčice rođene 2007. godine osvojile su 1. mjesto i s zlatnim medaljama oko vrata završile igranje mini rukometa, u idućoj će sezoni igrati u 1.hrvatskoj ligi djevojčica-A zajedno s onima rođenim 2006.godine. Male Zrinskice nastupile su u sastavu Mia Hanžeković, Laura Golubić, Hana Vidović, Nika Marciuš, Ana Žuti i Gabrijela i Viktorija Novak.

Djevojčice rođene 2008.godine u borbi za 3.mjesto pobijedile su zagrebačku Trešnjevku 10:5. Nastupile su Ivana Jalušić, Kristina Goričanec, Josipa Jarni, Marta Doležaj, Simona Rubin, Rahela Varga, Tena i Ela Blagus, Tara Marciuš, Nela Vrban, Nera Cigrovski, Zoja Kraljić i Leona Novaka. Obje su ekipe vodile Tena Horvat i Ljubica Vrbanić.