Rukomet 21.08.2018. 13:50. Zadnja izmjena: 21.08.2018. 13:52.

Rokovo

ŽRK ZRINSKI: Prvoligašice pobjednice u Virovitici, minirukometašice treće

Odlično su rukometašice čakovečkog prvoligaša Zrinskog otvorile sezonu. Nakon napornih svakodnevnih treninga još od kraja srpnja nastupile su već kao po tradiciji u Virovitici na turniru „Rokovo“ koji je odlično organizirao tamošnji drugoligaš ŽRK TVIN Virovitica. S dvije uvjerljive pobjede osvojile su prvo mjesto, pobijedile su domaći sastav TVIN Virovitica 34:12, a iza toga i prvoligaški sastav ŽRK Bjelovara 35:22. Znak je to da već po malo dolaze i u natjecateljsku formu, iduće provjere nadamo se da će to potvrditi.

U Virovitici je pod vodstvom trenera Gorana Mrđena i njegovog pomoćnika Gorana Vuka igrao sljedeći sastav: Žvorc, Kozjak, Car, M. Balić, Gavrić, Mrđen, Vukojević, Resman, Šestak, Pajić, Blagus, Polak, Senčar, Androić i K. Balić.

  • Minirukometašice treće u Virovitici - nakon tjedan dana priprema najmlađe rukometašice ŽRK Zrinskog (rođene 2008. godine i mlađe) sudjelovale su u Virovitici povodom Dana grada na turniru mini rukometa „Rokovo 2018.“ Gdje su na kraju osvojile između osam ekipa sudionica dobro treće mjesto, brončana odličja i pehar. U svojoj su grupi pobijedile ekipu Dubioce 9:5, drugu ekipu domaćeg TVIN-a 10:2, a s vršnjakinjama Đurđevca II odigrale 3:3 i zauzela drugo mjesto. U utakmici koja je odlučivala o 3. mjestu mlade su Čakovčanke bile superiorne i sa 14:4 pobijedile ekipu Valpova. Za mladi sastav Zrinskog pod vodstvom trenerice i sportske direktorice kluba Ljubice Vrbančić igrale su: Kristina Goričanec, sestre Ela i Tena Blagus, NelaVrban, Leona Novak, Simona Rubin, Josipa Jarni, Marta Doležaj i Rahela Varga. Veliku podršku mlade su Čakovčanke i ovaj put imale od svojih roditelja.