Sport 25.06.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

Rukometna akademija

U Rukometnom klubu San-sport krajem školske godine počeli su s upisima dječaka. Klub je izabran kao partnerski klub Rukometne akademije Balić / Metličić iz Splita.
U čakovečkim i prigradskim osnovnim školama polijepljeni su plakati sa svim informacijama, a učenicima podijeljeni upisni flyeri koje mogu ubaciti u svojim školama u kutije. Ukoliko kojim slučajem neki zainteresirani nije dobio upisni listić, u klubu mole da im dostave podatke kako bi ih se iza toga moglo obavijestiti o terminima treninga: ime i prezime djeteta, datum rođenja, broj telefona ili e-mail adresa. I te podatke na papiriću mogu se ubaciti u kutije po školama (1., 2. i 3. OŠ Čakovec, Ivanovec, Pribislavec, Strahoninec, Šenkovec i Nedelišće).
Upisati se mogu dječaci rođeni 2000. godine i mlađi, treninzi će se održavati cijelo ljeto u popodnevnim satima 2 puta tjedno, a o terminima i mjestu treninga svaki će polaznik biti osobno obaviješten, nakon što se poslože grupe po godištima. Na treninge treba doći odjeven u sportsku opremu kao za tjelesni odgoj te obavezno ponijeti bočicu s vodom.
Prvi mjesec treninga je besplatan, kasnije se plaća članarina ovisno o broju treninga tjedno: 2 treninga 100 kuna mjesečno, a 4 i više treninga 200 kuna mjesečno. Licencirani trener je Goran Vuk, inače student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu - odjel za izobrazbu trenera (095/866-7070). (J. Freiler)

Izvor: 3035