Sport 26.03.2020. 06:35. Zadnja izmjena: 26.03.2020. 06:35.

Mjere predostrožnosti

Samo individualni treninzi u muškom rukometnom klubu Čakovec

Rukometaši Čakovca strogo se pridržavaju uputa Stožera civilne zaštite, ne okupljaju se na zajedničkim treninzima i čekaju daljnje odluke.

- Točno, ne okupljamo se, sve ekipe od seniora i mladih dobile su upute odgovornih kako individualno trenirati. Nadamo se da će se situacija ubrzo stabilizirati, vjerujemo nadležnima, rekao nam je direktor čakovečkog Kluba Dražen Špoljarić.

Zanimalo nas je hoće li se u ovom razdoblju riješiti i pitanje trenera?

- Ne brzamo s odlukom, želimo dugoročno i kvalitetno riješiti to pitanje, imamo određene kontakte,  i prijedloge, trenutna situacija s pandemijom zaustavila je i taj dio. Što se tiče nastavka prvenstva, zasad ne znamo ništa te čekamo daljnje upute, kaže Špoljarić.

ŽRK ZRINSKI

U Ženskom rukometnom klubu Zrinski Čakovec priključili su se ostalim sportašima i sportskim udrugama, dvorane i tereni oko njih prazni su, ne trenira se, sve igračice od najmlađih do seniorki na prisilnom su odmoru.

- Pridržavamo se odluka nadležnih, nadam se da djevojke treniraju prema napucima. Svi se međutim nadamo najboljem i čekamo kraj pandemije, rekla nam je trenerica Darinka Pavleković.