Sport 28.11.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

SHOTOKAN KARATE KLUB "MURAKEN": Iz Italije s medaljama

U četvrtak, 26. studenog, gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak priredio je prijem za članice i članove Shotokan karate kluba "Muraken" iz Murskog Središća, koji su se sa Svjetskog kupa u katama održanom u Lignanu Sabiaddoro u Italiji vratili s medaljama.

 

Na odmjeravanju znanja i vještina svjetske razine karatistice i karatisti "Murakena" dokazali su svoju vrijednost u konkurenciji 22 kluba pristigla na natjecanje iz Brazila, Arhentine, Njemačke, Poljske, Italije... Lana Nerer osvojila je srebrnu medalju, a Katja Posavec brončanu, visok plasman, 6. mjesto, postigla je i Patricija Končić, a Anamarija Srša bila je osma. U kategoriji kumite full contakt u konkurenciji kadeta Dino Leskovec ostvario je plasman između 4. i 8. mjesta (sudionik četvrtfinala).

karate

 

Dinko Barić, trener središćanskih karatista i Patrik Končić, pomoćni trener zahvalili su gradonačelniku na čestitkama i prijemu, opisali sustav rada koji iz godine u godinu daje sve višu kvalitetu i zavidne sportske razultate i na međunarodnoj razini, a gradnonačelnik je obećao mladim sportašima podršku Grada: Vaši su rezultati vaša najbolja preporuka i jasno pokazuju da zavređujete podršku, Grad podržava (u okviru proračunskih mogućnosti) sve one koji svojim radom i ostvarenim rezultatima promoviraju Grad i okupljaju širok krug mladih u zdravom bavljenju sportom.

Izvor: 3161