Sport 02.08.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

SP. RIBOLOV: Održano 4. kolo

U nedjelju, 29. srpnja održano je 4. kolo Međimurskih liga za seniorske ekipe.
1.MEĐIMURSKA LIGA je održana na natjecateljskoj stazi Kanal HE DUBRAVA staza 1 u Sv. Mariji. Uspješan domaćin bila je DRAVA Donji Mihaljevec. Suci su bili: Draguti Peter – vrhovni sudac, a suci sektora Igor Mihalac, Želimir Pavlic i Branko Vrtarić.
REZULTATI: EKIPNO 1. mjesto osvojila je ekipa DRAVA Donji Mihaljevec (Ivan Bartolić, Tomislav Klarić, Marinko Kvakan), 2. mjesto osvojila je ekipa ŠTUKA D. Dubrava (Josip Hunjadi, Zvonimir Bašnec, Zlatko Mirić) i 3. mjesto osvojila je ekipa DIVER Sv. Križ i Podbrest (Branko Mišić, Rajan Juršić, Šeki Ajdarpašić); POJEDINAČNO: sektor A: 1. mjesto osvojio je Ivan Bartolić, 2. mjesto osvojio je Josip Hunjadi i 3. mjesto osvojio je Ivan Blažon (Ostriž 1 Novakovec; sektor B: 1. mjesto osvojio je Zdravko Jurčec (Linjak 1 Palovec) 2. mjesto osvojio je Zvonimir Bašnec i 3. mjesto osvojio je Leo Begović (Linjak 2 Palovec); sektor C: 1, mjesto osvojio je Marinko Kvakan, 2. mjesto osvojio je Alen Lehkec (TSH Čakovec) i 3. mjesto osvojio je Šeki Ajdarpašić (Diver Podbrest i Sv. Križ ).
Nakon 3. kola u vodstvu je i dalje ekipa DRAVE D. Mihaljevec, na 2. mjestu je ekipa KLENA Sv. Marije i na 3.mjestu je ekipa ŠARANA Gardinovec. POJEDINAČNO je u vodstvu Lehkec Alen, a slijede ga Leo Begović i Kristijan Komorski.
2. MEĐIMURSKA LIGA – zapad je održana na natjecateljskoj stazi Turčiških graba u Turčišću, a uspješan domaćin bila je BJELKA Domašinec. Vrhovni sudac bio je Dražen Majerić, a suci sektora Dragutin Glavina i Miljenko Božić.
REZULTATI: EKIPNO 1. mjesto osvojila je ekipa RIBICA 1 Turčišće (Valentina Dolenec, Krunoslav Marić i Renato Mučić), 2. mjesto osvojila je ekipa TSH 2 Čakovec ( Nenad Nađ, Željko Mesarić i Stjepan Klobučarić ) i 3. mjesto osvojila je ekipa VERK Križovec (Ivan Zadravec, Damir Vrančić i Darko Bočkaj). POJEDINAČNO sektor A: 1. mjesto osvojio je Ivan Zaderavec, 2. mjesto osvojio je Nenad Nađ i 3. mjesto osvojila je Valentina Dolenec;
sektor B: 1. mjesto osvojio je Mihael Zrna (Šaran Podturen), 2. mjesto osvojio je Krunoslav Marić i 3. mjesto osvojio je Željko Mesarić; sektor C: 1. mjesto osvojio je Marijan Rožman (Zlatna udica 2 Krištanovec), 2. mjesto osvojio je Damir Kukovec (Mura 2 Mursko Središće) i 3. mjesto osvojio je Renato Mučić.
Nakon 4. kola u vodstvu je VERK Križovec, a slijede ga ekipe ZLATNA UDICA 1 Krištanovec i ŠARAN Podturen. POJEDINAČNO je na 1. mjestu Majkl Žganec, na 2. mjestu je Ivan Zadravec a na 3. mjestu je Željko Mesarić.
2. MEĐIMURSKA LIGA – istok je održana na natjecateljskoj stazi Šoderica u Goričanu, a uspješan domaćin bilo je SMUĐ iz Goričana. Vrhovni sudac bio je Vladimir Zrna, a suci sektora Zlatko Marđetko i Zvonimir Dravec.
REZULTATI: EKIPNO 1. mjesto osvojila je ekipa SMUĐ Draškovec (Nikola Balent, Danijel Balent i Željko Slaviček), 2. mjesto osvojila je ekipa TRNAVA Hodošan (Željko Šupljika, Mladen Strbad i Nenad Strbad) i 3. mjesto osvojila je ekipa RIBICA 2 Turčišće (Kristijan Tot, Danijel Novak i Zlatko Katančić). POJEDINAČNO sektor A: 1. mjesto osvojio je Dragutin Horvat (Som veterani Kotoriba), 2. mjesto osvojio je Nikola Balent, a 3. mjesto osvojio je Željko Šupljika; sektor B: 1. mjesto osvojio je Danijel Balent, 2. mjesto osvojio je Mladen Strbad, a 3. mjesto osvojio je Danijel Novak; sektor C: 1. mjesto osvojio je Nikola Vargek (Smuđ Goričan), 2. mjesto osvojio je Nenad Strbad i 3. mjesto osvojio je Željko Slaviček.
Nakon 4. kola u vodstvu je SMUĐ Draškovec, na 2. mjestu je RIBICA 2 Turčišće, a na 3. mjestu je TRNAVA Hodošan. POJEDINAČNO je na 1. mjestu Željko Slaviček, na 2. mjestu je Nikola Vargek i na 3. mjestu je Mladen Strbad.
RIBIČKI KALENDAR: 5. kolo Međimurskih liga održati će se 19. kolovoza i to: 1. ML na ŠRRC-u u Palovcu, 2. ML – istok na ŽUŽIĆKI u Kotoribi i 2. ML – zapad na SRC-u u Novakovcu. (Darko Oreški)

Izvor: 2988