Sport 25.04.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

"SPORT ZA SVE" M. SUBOTICA: Lj. Šipuš predsjednica

Članovi Udruge sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica održali su 18. godišnju skupštinu, koja je ujedno bila i izborna, u Domu kulture u Maloj Subotici, na kojoj je po treći put za redom Ljiljana Šipuš, dosadašnja predsjednica, dobila povjerenje članstva te će i u narednom četverogodišnjem mandatu voditi ovu vrlo uspješnu udrugu.
Nakon izbora radnih tijela, Ljiljana Šipuš nazočnima je prezentirala izvješće o radu u protekloj godini. Njezino izlaganje, popraćeno slajdovima, trajalo je više od pola sata, a svaka značajnija aktivnost bila je potkrijepljena foto dokumentacijom. Veseli to što je zacrtani godišnji plan rada u potpunosti ostvaren, a povećan je i broj aktivnosti u odnosu na prethodnu godinu. Financijsko izvješće podnijela je Mirjana Trstenjak, tajnica-blagajnica udruge, koja je istaknula kako je i s malo sredstava moguće puno napraviti. Udruga je prošle godine raspolagala samo s 7.850 kuna, a kad se uzme u obzir koliko je aktivnosti ostvareno tijekom godine, stvarno treba odati priznanje za sve učinjeno. Nakon jednoglasnog prihvaćanja svih izvješća, dana je razrješnica starom, te se prišlo izboru novog rukovodstva udruge.
U novi Upravni odbor izabrani su Vesna Halić, Tanja Horvat, Ivanka Milijančić, Darinka Smrtić, Ljiljana Šipuš, Mirjana Trstenjak i Željko Agejev. U Nadzorni odbor izabrani su Jasna Agejev, Marija Novak i Blaženka Palatinuš, a članstvo je ponovo iskazalo povjerenje Ljiljani Šipuš, dosadašnjoj predsjednici. Nakon što su prihvaćeni plan rada i financijski plan za 2014. godinu, okupljenim članovima Udruge obratili su se i brojni gosti koji su s puno pohvala govorili o radu i suradnji s jednom od najboljih udruga u općini i Međimurju. Tako je i Vladimir Domjanić, načelnik općine, istaknuo da bi u općini Mala Subotica, ali i u cijelom Međimurju zjapila velika rupa da nema aktivnosti koje provode agilni članovi Udruge Sport za sve Mala Subotica. Najzanimljivije je bilo obraćanje predstavnika jedne općinske udruge koji je bio istinski frapiran brojem od dvadesetak programa i manifestacija koje je u minuloj godini realizirala udruga Sport za sve, a za koje mnogi mještani Male Subotice ne znaju.
Tekst i foto
Valentin Šipuš

Izvor: 3078