Sport 25.07.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

SPORTSKI RIBOLOV: Juniorke Klena i juniori Glavatice prvaci države

60. Kup HŠRS-a u sportskom ribolovu za kategorije seniora, seniorki, juniora i juniorki održan je u Donjem Miholjcu i Podravskim Podgajcima od 12. do 14. srpnja. Međimurske ekipe juniorki ostvarile su odličan rezultat osvajanjem 1. mjesta ekipa KLENA iz Sv. Marije i 2. mjesta ekipa MURE iz Murskog Središća. Za Klen su nastupile Paula Pongrac, Tena Orehovec, Marijana Mutak i Marijan Mutak - kapetan, a za Muru Valentina Dolenec, Ana-Marija Mađarić, Iva Jagec i Zvjezdan Mađarić - kapetan. Ujedno je Ana-Marija Mađarić postala prvakinja, a Tena Orehovec viceprvakinja države u pojedinačnoj konkurenciji.
Isto tako odličan rezultat ostvarili je ekipa GLAVATICE Pfeifer TTI iz Preloga osvajanjem 1. mjesta u konkurenciji juniora. Za ekipu su nastupili Vanja Bernat, Goran Kovač, Alen Lehkec i Ivan Deban - kapetan. Ujedno je Alen Lehkec postao pojedinačni prvak države.
Osvajanjem 6. mjesta dobar rezultat ostvarile su seniorke KLENA iz Sv. Marije. Za ekipu su nastupile Ivanka Škoda, Mirela Mutak, Elizabeta Sklepić, Božena Orehovec i Miroslav Škoda - kapetan.
U kategoriji seniora ekipa GLAVATICE Pfeifer TTI iz Preloga (Alan Perko, Boris Klarić, Miljenko Perko i Zoran Pfeifer - kapetan) osvojila je 6. mjesto, a ekipa KLENA iz Sv. Marije (Dragutin Peter, Želimir Pavlic, Igor Mihalac i Mihael Pongrac - kapetan) osvojila je 7. mjesto.
Darko Oreški

Izvor: 3039