Sport 25.01.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

SRD GLAVATICA PRELOG: Velika obljetnica

Članovi Sportskog ribolovnog društva Glavatica iz Preloga 14. siječnja su održali redovnu godišnju skupštinu te donijeli program rada za naredno razdoblje. Uz uhodane aktivnosti preloški ribiči će se intenzivno pripremati za 100. obljetnicu organiziranog ribolova u Prelogu, otkada zapravo datira i djelovanje Glavatice. Uz financijsku pomoć iz Grada Preloga u nizu aktivnosti kojima će obilježiti jubilej, ribiči planiraju i tiskanje prigodne monografije.
Sjednicu preloških ribiča pratio je i zamjenik gradonačelnika Ljubomir Kolarek te Ivan Gradečak iz TZ-a Preloga, kao i predsjednik Zajednice sportskih udruga ovog grada Mato Kljajić koji su se složili da tijekom prošle godine sve preloške sportske udruge zajedno nisu osvojile toliko medalja i pehara koliko su ih osvojili ribiči Glavatice. Priznanja za postignuća i doprinos u 2011. godini primili su: Alen Lehkec, Vanja Bernat, Dejan Novak, Alan Perko, Mladen Kovač, Boris Klarić, Miljenko Perko, Franjo Micek te predsjednik Zoran Pfeifer kao kapetan sjajne seniorske ekipe i kao dugogodišnji sponzor SRD-a.
- Tijekom prošle godine bilježimo lagani pad broj članova, ali i značajno povećanje prodanih dnevnih karata (čak 285). U ovoj godini ćemo se posvetiti i organizaciji obilježavanja stote obljetnice našeg društva, a na svečanoj sjednici u drugoj polovici godine, planiramo predstaviti i prigodnu monografiju - rekao je Z. Pfefier. (d)

Izvor: 2961