Sport 27.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:58.

ST. TENIS: Čeh 4. put pobjednik u Belici

Udruga stolnotenisača amatera USTA iz Belice nastavila je tradiciju organizacije po jednog otvorenog turnira u svakom godišnjem dobu pa je u subotu upriličila zimski turnir. Među 26 prijavljenih igrača najbolji je na kraju bio najmlađi među njima, Michell Čeh iz STK Putjana, kojemu je ovo osvojeno prvo mjesto već četvrto.
Na ovom turniru uz Beličance, članove kluba organizatora, igrali su i igrači iz Donjeg Kraljevca, Dekanovca i STK Putjana te po prvi put i Lopatinca. I upravo su Lopatinčani - otac Damir i sinovi Dario i Dejan Ivanuša, zajedno s pobjednikom, izborili plasman u polufinale pa se slobodno može reći da je Čeh do prvog mjesta došao borbom protiv Ivanuša. Naime, njegov je polufinalni protivnik bio Dario, a u finalu je igrao protiv mlađeg od braće Dejana, koji je samu završnicu stekao pobjedom u polufinalu nad ocem Damirom. Među najboljih 8 uz spomenutu četvorku plasirali su se domaći igrači Danijel Premuš, Denis Tratnjak i najstariji igrač turnira Anton Dodlek te Roberto Miketek iz Donjeg Kraljevca.
Uz tradicionalni kotao Željka Poljaka u kojem se ovoga puta kuhao grah nitko od učesnika u Belici nije ostao niti žedan, a sve su to vrijedni domaćini pripremili uz pomoć sponzora P.P. Vinković, OPG Dodlek, Trgovine za vas, BAT-a, Ivana Obadića i Općine Belica. Medalje trojici najbolje plasiranih ovaj je put, uz pomoć predsjednika kluba Josipa Habjana Đusa i voditelja turnira Slavka Tratnjaka, predala Danijela Magdalenić.
F. Flac

Izvor: 3061