Stolni tenis 26.06.2018. 08:03.

Stolni tenis

Ivan Špicar i dalje predsjednik Stolnoteniskog kluba Kos-Kotoriba

Izbornu godišnju skupštinu održao je Stolnoteniski klub Kos-Kotoriba. Izvještaj o minulom radu podnio je predsjednik Ivan Špicar, a u svojem se govoru posebno osvrnuo na postignute rezultate u minuloj sezoni, probleme u radu i planove kluba u budućem razdoblju. Valja istaknuti kako je u svom izvještaju pohvalio odlične plasmane Vinka Legina, Stanislava Sovića i Željka Dolenca na veteranskom prvenstvu Hrvatske u Svetom Martinu na Muri i mladih igrača i igračica, koji su na županijskim i regionalnim natjecanjima osvojili pregršt pokala i medalja, a Nela Kovačić i Nika Lukša izborile i nastupe na državnim prvenstvima za svoje kategorije.

Stjepanu Vidoviću, najangažiranijem članu, uputio je posebne čestitke. Zaslužio ih je kao najbolji igrač prve ekipe u 1. Hrvatskoj ligi-istok i u 1. međimurskoj ligi, voditelj i trener klupske stolnoteniske škole. Predsjednik je izrazio žaljenje što je prva muška ekipa ispala iz 1. Hrvatske lige-istok, ali i nadu da će kroz Regionalnu ligu i kvalifikacije ubrzo izboriti povratak, a pozitivnim je ocijenio nastupe klupskih ekipa u županijskim ligama. Zahvalio je sponzorima kluba i Općini Kotoriba i pojedincima koji su pomagali klupski rad.

U izbornom dijelu skupštine i četvrti mandat na fukciji predsjednika povjeren je Ivanu Špicaru. U Izvršni odbor kluba su izabrani Marinko Lukša (dopredsjednik), Dražen Radmanić (tajnik), Igor Munka (blagajnik) i Vinko Legin (član).