Stolni tenis 31.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

Međimurcima šest medalja na 5. VZ pongu u Varaždinu

Sa šest osvojenih medalja vrlo su uspješni na 5. VZ pongu, odigranom 30. kolovoza u dvorani TTS u Varaždinu, bili igrači iz Međimurske županije. Osobito mladi Kotoripčan Stjepan Škoda, u mlađim kategorijama član varaždinskoga STARR-a, koji je pobjedom u finalu nad Leonom Milakom iz MGK Drave Žabnik, osvojio prvo mjesto među kadetima i bio drugi u juniorskoj kategoriji, izgubivši u polufinalu od Marka Vidačeka iz GSTK Zagreba, konačnoga pobjednika kategorije.

U istoj je kategoriji igrao i član Mihovljana iz Ivanovca Nino Baša u mlađim kategorijama član MSTC Čakovca, David Čukulic.

Veteranke Mihovljana Đurđa Zver i Gordana Antončić nisu još u pravoj formi pa su turnir završile trećim mjestima u svojim kvalifikacijskim skupinama. Dobro je igrao njihov klupski suigrač Dražen  Bubek, koji je među veteranima dogurao do četvrtfinala

Društvo koje i bez ljetne stanke trenira u dvorani Druge osnovne škole u Čakovcu u subotu je, u očekivanju početka natjecanja u Međimurskim ligama, internim turnirom vagalo svoje snage. Odazvalo se osamnaest igrača među kojima su se u finale plasirali Michell Čeh iz STK Čakovec i Nino Bašek, član Male Subotice. Slavio je iskusniji Čeh, koji je svojega protivnika pobijedio s 3:0. Bašek je eliminirao Domagoja Turka, koji je bio treći. (Franjo Flac)

Cjeloviti prilog sa svim pojedinačnim rezultatima i detaljima s turnira čitajte u tiskanom izdanju.

Izvor: 3149