Stolni tenis 15.02.2019. 06:30. Zadnja izmjena: 15.02.2019. 06:30.

Stolni tenis

Međimurske lige – 10. kolo: Mihovljan 3 Prima biro na vrhu tablice

Desetim kolom nastavljena su prvenstva u međimurskim ligama.

  • U 1. ligi svakako je najveće iznenađenje priredio MSTC Čakovec 2 koji je u gostima pobijedio ZEN Šenkovec 2. Kiks Šenkovca iskoristio je Mihovljan koji je uvjerljivom pobjedom protiv Kotoribe 2 preuzeo vrh tablice. Putjane Brid su kao gost lako svladali Mihovljan 2, dok se HE-DRA osvetila Nedelišću za poraz iz prvog dijela prvenstva.
  • U 2. ligi Hodošan 1 nastavlja s visokim pobjedama. Ovaj put su u gostima bili uspješniji od Putjana MLD 9:1. Visoke pobjede upisali su i Goričan 1 te Kotoriba 3, dok je susret Preloga 1 i HE-DRA 4 završio neriješeno.
  • ŠŠK Čak u 3. ligi i dalje je jedina neporažena momčad. U napetom susretu, tijesno su pobijedili na gostovanju u Belici 6:4. I prvi pratitelji, Čakovec 2 i Zasadbreg 1 upisali su pobjede te nastavili lov na prvo mjesto.
  • Derbi kola u 4. ligi odigrali su Nedelišće 2 i Putjane 3, a u napetom susreto slavilo je Nedelišće 6:4. Vodeći Čakovec 5 lako se obračunao s Mihovljanom 4, isto kao i Lopatinec 3 s Dragoslavec Bregom. Goričan 3 kiksao je u Kotoribi, odigravši protiv domaćina bez pobjednika.
  • U 5. ligi fenjeraš Donji Vidovec iznenadio je drugoplasirani Šenkovec 5 u susretu koji je završio 5:5. Vodeće Putjane 4 lako su se obračunale s klupskim kolegama, dok je treća ekipa Belice iznenadila svoju drugu ekipu pobjedom 6:4. Ovom pobjedom Putjane su se odvojile na vrhu od prvih pratitelja.
  • Najneizvjesnije je bilo u 6. ligi, u kojoj su odluke o pobjednicima uglavnom padale u zadnjim partijama susreta. Čak tri susreta završena su rezultatom 6:4, dok je susret između Donjeg Vidovca 2 i i Preloga 3 završen bez pobjednika 5:5. S druge strane, najmanje neizvjesnosti bilo je u susretima 7. lige. Čak dvije „desetke”, uz čak 4 pobjede domaćina obilježile su ovo kolo. Sve vodeće momčadi upisale su pobjede te nastavile utrku za viši rang natjecanja.

Rezultate svih odigranih susreta te poredak provjerite u tiskanom izdanju lista Međimurje od 11. veljače.