Stolni tenis 09.05.2017. 23:14. Zadnja izmjena: 10.05.2017. 08:49.

Međimurski stolnoteniski savez

Novosti iz svijeta stolnog tenisa

ŽUPANIJSKE LIGE • 17. KOLO - U petak završno druženje

Smiraj sezone u županijskim ligama donosi zanimljive oglede za pozicije koje vode u ligu više u idućoj sezoni. Nakon što završe, Međimurski stolnoteniski savez u petak od 18 sati organizira završno druženje u Šenkovcu, u dvorani Sportskog centra Gorčica (kod nogometnog igrališta). Ondje će tri najbolje ekipe u svakoj ligi primiti pehar pokrovitelja liga, nakon čega će uslijediti druženje. Pozvani su, naravno, i svi drugi igrači županijskih liga. Predstavnici klubova moraju do utorka prijaviti broj osoba koji će nazočiti završnom druženju, i to voditelju liga Franji Flacu na mobitel 098/960-3007 ili e-mailom na adresu [email protected] Kotizacija je 30 kuna, a uključuje jelo i piće.

KVALIFIKACIJE ZA JUNIORSKO PH - Godina i Vresk izborili Prvenstvo Hrvatske

Kako bi mogli nastupiti na Prvenstvu Hrvatske za juniore odnosno mlađe kadete, mladi međimurski igrači morali su proći kroz kvalifikacije. Ondje su, u juniorskoj kategoriji, uspješni bili Filip Godina (MSTC Čakovec) i Noa Vresk (Mihovljan). Godina je na čitavom kvalifikacijskom turniru održanom prošle subote u Varaždinu izgubio tek jedan set. Povukao je i u ekipnom dijelu, no momčad Mihovljana imala je više rješenja, jer je MSTC bio oslabljen za Stjepana Škodu, koji će pojedinačni dio Prvenstva Hrvatske vjerojatno moći igrati temeljem plasmana na rang-listi.

SKUPŠTINA MSTC ČAKOVCA - Predrag Strbat novi predsjednik

MSTC Čakovec održao je izbornu skupštinu, na kojoj je za novog predsjednika izabran Predrag Strbat, koji će time zamijeniti Nikolu Magdalenića. Potpredsjednik kluba bit će Bruno Damjan, a funkciju tajnika, ujedno i trenera, obnašat će Samir Kučević. Predstavnici kluba istakli su zadovoljavajuće financijsko stanje, koje im omogućuje pokrivanje troškova nastupa u 1. hrvatskoj ligi, gdje su ove sezone izborili ostanak. Klub, također, ima uspjehe u više mlađih kategorija.

U SUBOTU 2. MEMORIJAL DAMIRA DEBANA - Otvoreno prvenstvo Šenkovca
U spomen na svog nekadašnjeg igrača Damira Debana-Kigena, STK Šenkovec organizira memorijalni turnir. Igrat će se u dvorani Gorčica, u subotu od 14:30. Prijaviti se možete putem e-mail adrese [email protected] ili na broj mobitela 098/927-8978 (Maja Trupković). Rok za prijave je petak u 18 sati, a na turniru mogu nastupiti svi zainteresirani, bez obzira bili registrirani ili ne, te bez obzira na dob. Kotizacija iznosi 30 kuna, uz koju svaki natjecatelj dobiva besplatni obrok. Uz trofeje za prva četiri mjesta, organizator dodjeljuje prijelazni pehar za pobjednika.

Izvor: J.Godina