Stolni tenis 16.03.2016. 10:33. Zadnja izmjena: 16.03.2016. 10:36.

1. Hrvatska liga istok (M)

Pobjeda i poraz stolnotenisača Mihovljana u 10. kolu

Od tri naša predstavnika u ligi u subotu je igrao samo Mihovljan, dok su MSTC Čakovec i Putjane bili slobodni. U prijepodnevnoj utakmici Mihovljančani su bili na pragu pobjede protiv vodeće Mladosti iz Petrinje, a samo su nijanse odlučivale da na kraju izgube rezultatom 4:3. Utakmicu je odlično odigrao Nino Bujan, koji je oba svoja protivnika, Roberta Ramušćaka i Alena Anušića dobio s po 3:0, a s Tomislavom Marušićem slavio i u igri parova. Nažalost, oscilacije u igri, od odlične do katastrofalne, krive su što je najmlađi član ekipe Ivan Mikac i od Anušića i u odlučujućoj partiji od veterana u petrinjskom sastavu Ivana Kneževića, izgubio rezultatima 3:2, a istim je rezultatom sretniji i spretniji Knežević bio i od Marušića.

Svoju drugu subotnju utakmicu, protiv Kutine, Mihovljančani su dobili s maksimalnih 4:0 pa su se ovom pobjedom na tablici bodovno izjednačili s Putjanama, koje su isto kao i MSTC Čakovec bili slobodni. U ostalim utakmicama Igea Željezničar našega Matije Barića s po 4:0 je pobijedila Kutinu i Mladost pa je i dalje bez poraza, a slavonskobrodske ekipe Graničar i Obrtnička škola s dosta su napora pobijedile osječku Olimpiju, a lakše drugoga osječkoga predstavnika u ligi, drugi sastav Vodovoda.

REZULTATI: Igea Željezničar – Kutina 4:0, Mihovljan – Mladost 3:4 (Bujan – Ramušćak 3:0, I. Mikac – Anušić 2:3, Marušić – Knežević 2:3, Bujan/Marušić – Anušić/Knežević 3:1, Bujan – Anušić 3:1, Marušić – Ramušćak 1:3, I. Mikac – Knežević 2:3 – sutkinja: Danijela Vuković, Čakovec), Obrtnička škola – Olimpija 4:3, Graničar – Vodovod 2 4:2, Mihovljan – Kutina 4:0 (Bujan – Leko 3:0, Marušić – Bogdanović 3:2, I. Mikac – Krolo 3:1, Bujan/I. Mikac – Leko/Krolo 3:0 – sutkinja: Maja Trupković, Šenkovec), Igea Željezničar – Mladost 4:0, Graničar – Olimpija 4:3, Obrtnička škola – Vodovod 2  4:1, MSTC Čakovec i Putjane bili su slobodni.

Parovi 11. kola, subota 2. travnja – u 11 sati: Vodovod 2 – Mihovljan, Olimmpija – Igea Željezničar, Mladost – MSTC Čakovec, Kutina – Putjane; u 17 sati: Olimpija – Mihovljan, Vodovod 2 – Igea Željezničar, Kutina – MSTC Čakovec, Mladost – Putjane, Graničar i Obrtnička škola su slobodni.