Stolni tenis 17.03.2016. 09:59. Zadnja izmjena: 17.03.2016. 10:03.

1.Hrvatska liga istok (Ž)

Stolnotenisačice Mihovljana i Šenkovca lako protiv Požege u desetom kolu

Igračice Mihovljana i Šenkovca u subotu su bile domaćin Požegi, šestoplasiranoj na tablici. U tim su utakmicama samo trebale odraditi formalnost, jer su Požežanke kvalitetnom znatno slabije. Jedini set iz ekipe Šenkovca u prijepodnevnoj utakmici izgubila je Mia Stipan od šezdesetogodišnje gospođe Ljiljane Miletić, a dva je seta iz sastava Mihovljana u poslijepodnevnoj utakmici, protiv Nikoline Raguž, izgubila Dora Cividini. Sve ostale partije Anja Novak i Maja Trupković te Stipan i Trupković u paru za Šenkovec, a Marta Cividini i Sara Mikac pojedinačno te Mikac s Dorom Cividini u parovima za Mihovljan, naše su igračice dobile s po 3:0. U ostale dvije utakmice Daruvar je uvjerljivo poražen od drugoga sastava Bjelovara i Koprivnice pa je i dalje na dnu bez dobivene utakmice. 

REZULTATI: Daruvar – Bjelovar 0:4, Šenkovec – Požega 4:0 (Trupković – Klobučar 3:0, Novak – Raguž 3:0, Stipan – Miletić 3:1, Stipan/Trupković – Klobučar/Raguž 3:0 – sutkinja: Sanja Loparić, Lopatinec), Daruvar – Koprivnica 1:4, Mihovljan – Požega 4:0 (Mikac – Klobučar 3:0, D. Cividini – Raguž 3:2, M. Cividini – Miletić 3:0, D. Cividini/Mikac – Klobučar/Raguž 3:0 – sutkinja: Anja Novak, Šenkovec), Lokomotiva i Vodovod bili su slobodni.

  

Parovi 11. kola, subota 2. travnja – u 11 sati: Vodovod – Daruvar, Požega – Bjelovar 2; u 17 sati: Lokomotiva – Daruvar, Požega – Koprivnica, Mihovljan i Šenkovec su slobodni.