Stolni tenis 21.09.2016. 07:59. Zadnja izmjena: 21.09.2016. 07:59.

Stolni tenis

U četvrtak 29. rujna Skupština MSTS-a, 15. listopada početak županijskih liga

Uz uobičajenu verifikaciju zapisnika i izvješća o odrađenom od prethodne sjednice Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza na 18. sjednici na dnevnom redu je imao i pripreme za početak županijskih liga i održavanje redovne godišnje Skupštine Saveza. Odlučeno je da županijske lige počnu u subotu 15. listopada i njihov prvi dio završi 10. prosinca, nakon čega bi se u subotu 17. prosinca u Kotoribi održao tradicionalni Turnir Djeda Božićnjaka za kadetske kategorije.

Ulogu voditelja i u novoj će sezoni obavljati Franjo Flac, a na novu sezonu produžen je i mandat dosadašnjemu Liga odboru, na 300 kn su povećane obaveze ekipa, a iz povećanja od 20 kn pokrivati će se troškovi održavanja i vođenja web stranice Saveza, koja će nadalje biti pristupačnija klubovima za objavu interesantnih podataka iz njihove povijesti i aktivnosti i fotografija. Do sredine ovoga tjedna klubovi će za svoje ekipe primiti obrasce za prijave, koje popunjene trebaju vratiti voditelju najkasnije do 23. rujna kako bi se na 19. sjednici Izvršnoga odbora formirale lige i zatim napravili rasporedi odigravanja, koji će u biltenu broj 1 na vrijeme biti distribuirani ekipama.

Rok prijave je isti i za eventualno novoformirane ekipe iz klubova koji se do sada nisu natjecali, a oni sve informacije oko prijavljivanja mogu zatražiti od voditelja liga na mobitel 098/960-3007. Na sjednici se raspravljalo i o nositelju kvalitete za seniorsku kategoriju i donijeta odluka da se do kraja godine mandat produži STK Hodošanu, a zatim donese odluka za prvo polugodište 2017. godine, s obavezom da se konačno naprave kriteriji za čiji nacrt su se zadužili predsjednik Saveza Robert Mikac i tajnik Kristian Kovačić.