Sport 28.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

STRELIČARSTVO: 15 medalja u N. Marofu

TURNIR U NOVOM MAROFU
15 medalja naših streličara
Streličarski klub “Grebengradski streličari” iz Novog Marofa organizirao je dvoranski turnir 2x18 metara na kojem je nastupilo oko 160 streličara iz Slovenije, BiH i Hrvatske. Naši streličari iz SK „Katarina Zrinski“ bili su najbrojniji na ovom turniru gdje ih je nastupilo 24 a osvojili su 15 medalja. U stilu golog luka među dječacima do 12 godina Fran Kovačić osvojio je zlatnu medalju i ispucao novi osobni rekord, a Jan Miljan osvojio je brončanu medalju. Melita Sandrin u kategoriji djevojčica do 14 godina osvojila je zlatnu medalju. Među juniorkama, Mija Mance osvojila je srebrnu medalju.
U stilu standardnog luka među djevojčicama do 12 godina Lucija Lesjak osvojila je zlatnu medalju dok među dječacima do 12 godina Krešo Vurušić osvajio brončanu medalju. U kategoriji kadeta Josip Črep osvaja zlatnu medalju a u kategoriji juniorki Martina Tkalec također zlatnu. Među seniorima Tihomir Miljan osvojio je zlatnu medalju a Stijepan Oehler srebrnu medalju.
U stilu olimpijskog luka među dječacima do 12 godina zlatnu medalju i ovaj put osvojio je Ivo Maček. Među dječacima do 14 godina Antonio Vuk zauzeo je četvrto mjesto dok je Izak Feher među kadetima zauzeo sedmo mjesto. U kategoriji juniorki zlatnu medalju osvojila je Regina Novak, a srebrnu Marija Rojko. Među seniorima Krešimir Štrukelj opet osvaja zlatnu medalju. Samo nekoliko krugova nedostajalo je da Karlo Cilar uzme broncu, na kraju je bio četvrti, dok je Mladen Kodba zauzeo osmo a Božidar Vurušić deveto mjesto. Igor Marković zauzeo je 11. mjesto a Lovro Gradišer 14. mjesto. Među veteranima Mihael Štebih je u neizvjesnoj borbi uspio nadmašiti sve svoje konkurente i osvojiti zlatnu medalju. U stilu dugi luk Goran Cmrečak zauzeo je šesto, a Valentino Novak 11. mjesto. (Š)

Izvor: 3070