Sport 05.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

STRELIČARSTVO: 17 medalja u M. Subotici

Streličarski klub Katarina Zrinski bio je domaćin 120 streličara iz BiH, Slovenije i Hrvatske koji su došli u dvoranu osnovne škole u Maloj Subotici i u dvije grupe otpucali turnir. Najviše natjecatelja bilo je naravno iz domaćeg kluba, čak njih 31, a ukupno su osvojili 17 medalja.
U stilu goli luk među dječacima do 12 godina Jan Miljan osvojio je srebrnu medalju, dok je Fran Kovačić na svom prvom turniru osvojio brončanu medalju. U kategoriji djevojčica do 12 godina Melita Sandrin osvojila je zlatnu medalju a Eva Kolac je na svom prvom turniru osvojila srebrnu medalju. U kategoriji kadetkinja Mija Mance osvaja zlato, isto tako i Vanda Kipke u kategoriji juniorki. U stilu standardnog luka Lucija Lesjak osvojila je zlatnu medalju u kategoriji djevojčica do 12 godina, dok među dječacima do 12 godina Krešo Vurušić također osvaja zlatnu medalju. U kategoriji kadeta Josip Črep na svom prvom turniru osvojio je zlatnu medalju, a Martina Tkalec u kategoriji juniorki također zlatnu. Među seniorima najbolji je bio Tihomir Miljan osvojivši zlatnu medalju, dok je s
Stijepan Oehler zauzeo četvrto a Nikola Bašek peto mjesto. U stilu dugi luk među seniorima Goran Cmrečak zauzeo je peto mjesto.
U stilu olimpijskog luka u kategoriji dječaka do 12 godina odlično je pucao Ivo Maček osvojivši zlatnu medalju a samo par krugova falilo je za novi državni rekord. U ovoj konkurenciji Adrijan Hajdarović zauzeo je četvrto mjesto. Među djevojčicama do 14 godina Iva Štrukelj osvojila je brončanu medalju, dok je Janja Petrović zauzela četvrto mjesto. U kategoriji kadetkinja Regina Novak osvojila je srebrnu medalju a Marija Rojko zauzela je četvrto mjesto. Među kadetima Jan Siročić zauzeo je peo mjesto, dok je Vinko Kovač zauzeo osmo mjesto. U konkurenciji seniora zlatnu medalju osojio je Krešimir Štrukelj a odlično je pucao Mladen Kodba i osojio brončanu medalju. Igor Marković zauzeo je peto mjesto, Boris Ferlin zauzeo je sedmo mjesto, Božidar Vurušić bio je osmi, Lovro Gradišer zauzeo je 11. mjesto, a Karlo Cilar bio je na 13. mjestu. Među veteranima Mihael Štebih osvaja srebrnu medalju, dok Đuro Turk zauzima četvrto mjesto. (Š)

Izvor: 3058