Sport 18.03.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:37.

Susret Mazde i olimpijca Udea

Srebrni olimpijac iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan Filip Ude preuzeo je u tvrtki Start - Mazda u Čakovcu ključeve automobila mazda 3. Time je započeta suradnja u kojoj će Start biti srebrni sponzor kluba, a zvaničnu potvrdu tome dali su direktor Franjo Novak i Filip Ude stavljajući svoje potpise na ugovor.
Sportskoj zvijezdi odgovara sportski automobil koji će mu omogućiti neovisno putovanje na treninge u nedelišćanski SGC Aton. Predsjednik kluba Stevo Tkalčec o tome je za potpisivanja ugovora rekao:
- Filip je od Grada Čakovca dobio stan čime je riješeno njegovo stambeno pitanje, a Startu zahvaljujemo što je omogućio da njegovo svakodnevno višekratno putovanje na treninge bude moguće. Sada ćemo, s nešto manje briga iako one i dalje postoje, odrađivati sve obaveze koje podrazumijevaju pripreme za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. Zahvalni smo na otvaranju suradnje i jamčimo da ćemo učiniti sve da ona bude na obostrano zadovoljstvo - rekao je Tkalčec.
- Drago nam je što je Filip odabrao mazdu 3 za svakodnevnu vožnju i radujemo se što smo u prilici surađivati s našim gimnastičarima. Pratimo događanja u sportskom svijetu, ali ne s margine jer želimo biti aktivni sudionici u okvirima naših mogućnosti. Vjerujemo da ćemo s Filipom zajedno putovati do Londona - rekao je direktor tvrtke Start - Mazda Franjo Novak.
Filip Ude pak se preuzimanju automobila obradovao iz kuta sportaša kojem je mobilnost od presudne važnosti.
- Imam vlastita četiri zida zahvaljujući Gradu, vrhunske uvjete treninga u Atonu i sjajan auto. Ne želim zvučati pretenciozno, ali kad ne morate rješavati egzistencijalne probleme, tada je lakše trenirati. Mentalna opuštenost daje prostora kvalitetnom treningu i zato hvala svima koji nas podržavaju - rekao je Filip Ude. (al)

Izvor: 2864