Sport 01.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

TENIS: Nedelišće / Pribislavec open 2013

Klupsko prvenstvo Teniskog kluba Nedelišće
Klupsko prvenstvo Teniskog kluba Nedelišće održalo se prošlog vikenda 20. i 21.srpnja pod vodstvom voditeljice kluba (Sara Horvat) i stručnog trenera kluba (Goran Rakić) na kojem su sudjelovali samo punopravni članovi kluba koji su uplatili članarinu od 100kuna za tekuću godinu.
Od sedamdesetak članova kluba, prijavilo se njih 19. U svakom trenutku igra je bila napeta i neizvjesna. Utješna skupina, polufinale i finale se odigralo u nedjelju, te je u utješnoj skupini pobjedu odnio Dragan Branilović. Prvo mjesto zasluženo je pripalo Karlu Blagoviću, dok je samo malo za njim zaostao Alen Varga kojem je pripalo drugo mjesto. Finale je bilo neizvjesno do samog kraja, borba je bila žestoka, budući da su to dva igrača podjednake kvalitete, no na kraju ipak je prvo mjesto pripalo boljem igraču. Uzbudljiva borba vodila se i za treće mjesto gdje je Mario Dokleja pobijedio svog starog suparnika Marka Mlinarića. Čestitamo pobjednicima i zahvaljujemo se svim sudionicima i gledateljima na tako dobrom odazivu.

Pribislavec open 2013
Na terenima Tenis kluba Pribislavec odigran je tradicionalni turnir „Pribislavec open 2013“, u dva dana koliko je trajao nastupilo je 36 igrača i igračica u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji. Unatoč vrućine igralo se je dobro, borbeno u nekim susretima bilo je i vrlo neizvjesno. Organizacija turnira prema tradiciji i ovaj putra odlična.
Redoslijed: Seniori: Matija Trstenjak, Predrag Vurušić, seniorke: Marijana Novak, Marina Majsen, veterani: Predrag Vurušić, Zdravko Barić
Josip Freiler

Izvor: 3040