Sport 18.07.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

TENIS: Pobjede Leonarde i Teodora

• Na Otvorenom prvenstvu Bjelovara trinaestogodišnja igračica Punčeca Leonarda Horvat osvojila je prvo mjesto. U polufinalnom susretu pobijedila je Petru Bojanić (TK Koprivnica) 6:3 6:0, a u finalnom susretu Martu Draušnik (TK Medveščak) 6:3 6:2.
• Na otvorenom prvenstvu Vrbovca do 14 godina Leonarda je zabilježila dvije pobjede na turniru: protiv Ane Botić iz Samobora i Tee Galjan iz Zagreba, te poraz od Varaždinke Ivane Pakrac, i na kraju zauzela vrlo dobro drugo mjesto.
• U Koprivnici je u organizaciji istoimenog tenis kluba održano Otvoreno prvenstvo Koprivnice za dječake i djevojčice do 12 godina. Odličan rezultat na turniru ostvario je mladi Ludbrežanin, član TK Franjo Punčec Čakovec Teodor Zlatar. Teodor je u kvalifikacijama je s lakoćom pobijedio sve svoje protivnike, u prvom kolu bio je bolji od Domagoja Škoje (TK Sirela), u drugom od Roberta Tkaleca (TK Medvešćak) 7:5 6:1 i u finalnom susretu od Maksa Kostić Ferčeka (TK Varaždin 1181) 6:1 6:7 6:3.

OP MEĐIMURJA DO 14
Varteksovcima prva mjesta
U nastavku teniske sezone u Čakovcu održan je turnir za dječake i djevojčice do 14 godina. Organizator je i ovog puta bio TK Čakovec. I dok su na turniru do 12 godina dominirali mladi Čakovčani, na ovom turniru bolji su bili susjedi iz Varaždina. U konkurenciji dječaka i djevojčica turnir su osvojili članovi TK Varteks: Ivan Čepin i Doris Ptiček.

OP MEĐIMURJA DO 12
Dominirali mladi Punčeca
Teniski klub Čakovec po prvi put je bio organizator službenog turnira u kalendaru Hrvatskog teniskog saveza. Turnir za dječake i djevojčice do 12 godina održan je na terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu i na njemu je nastupilo 29 natjecatelja iz teniskih klubova regije Sjeverozapadne Hrvatske, Zagreba i Splita.
Odlične rezultate ostvarili su domaći predstavnici - članovi TK-a Franjo Punčec Čakovec. U konkurenciji dječaka Ervin Nedeljko zauzeo je prvo mjesto, Teodor Zlatar drugo, a Justin Kermeci treće mjesto. Vinko Brkić i Teodor Zlatar osvojili su prvo, a Justin Kermeci i Ervin Nedeljko drugo mjesto u konkurenciji parova. I među djevojkama prva tri mjesta osvojile su igračice Punčeca: Nika Šarić zauzela je prvo, Antonija Ružić drugo, a Monika Šajnović treće mjesto.

Izvor: 3038