Sport 11.09.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

TREĆA NOGOMETNA LIGA ISTOK 4.KOLO: MEĐIMURJE – KOPRIVNICA 2:0

ČAKOVEC – SRC Mladost. Gledatelja: 150. Sudac. Marin Čosić (Bjelovar). Strijelci: 1:0 Kokot (43) 2:0 Rebernik (69).

 

MEĐIMURJE: Šafarić, Dodlek, Šiminuć (od 90. Jambrović), Begović, Vuković, Rebernik (od 90. Kamenić),Vuk, Kokot, Golik, Novko (od 65. Stojkov), Hranilović. Trener: Mario Kovačević.

 

Unatoč kiši i teškog terena igralo se je dobro, s obje strane napadački, bez kalkulacija, na kraju se je to domaćima isplatilo i zasluženo su slavili. U prvih 30-etak minuta više inicijative imali su gosti, imali su i dvije-tri uglavnom polu prilike, no na vratima Čakovčana siguran je po tradiciji bio Dean Šafarić. Od 30.minute do kraja susreta inicijativa, ovaj puta učinkovita domaćih. Prvo je u34.minuti u prilici bio Vuk, iza toga Rebernik je s ruba gostujućeg kaznenog prostora pucao malo preko gola, a onda u 43.minuti nakon odlične akcije Dodlek je s desne strane dobro centrirao, a Kokot bio siguran i precizan za vodeći pogodak domaćih. Početkom drugog poluvremena dva je puta Šafarić dobro intervenirao, u 60.minuti dvojbena situacija u kojoj je ispred Kokota u situaciji postići pogodak  netko od gostujućih igrača u svom kaznenom prostoru rukom „skrenuo“ loptu sudac se nije međutim oglasio. U 69.minuti kada su domaći igrali s 10 igrača (Vuk je bio izvan igrališta) postigli su na efektan način i drugi pogodak. Akciju je počeo Stojkov koji je zamijenio u igri ozlijeđenog Novka, Golik je iza dobro pucao i pogodio stativu, a odbijenu loptu mladi je Rebernik „pospremio“ u mrežu. Do kraja susreta redale su se prilike domaćih, prvo Stojkova u 77. minuti, iza toga Vuka koji je pogodio stativu, pa u 85.minuti Rebernika, što sve govori o dobroj igri i na kraju apsolutno zasluženoj pobjedi Čakovčana.        

   

Rezultati 4.kola: Mladost /A/ - Slavija 0:0, Varaždin – Đakovo/Croatia 1:0, Mladost /Ž/ - Oriolik 3:0, Međimurje – Koprivnica 2:0, Višnjevac – BSK 2:1,Belišće – Virovitica 5:4, Vukovar - Bjelovar 6:2, Slavonija – Podravina 2:1.

Izvor: 3098