Sport 22.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

Turnir na visećoj kuglani Hrastinka

Prošle subote održan je tradicionalni turnir na visećoj kugli u šumi Hrastinka, koja se nalazi između Pretetinca i Slakovca.Turnir je organizirala Udruga “Hrastinka” Dunjkovec-Pretetinec. Sudjelovalo je 20 članova, koji su se natjecali u tri discipline: pojedinačno, parovi i ekshibicije. Plasmanom u prvih 12 igrači su stekli pravo igranja u disciplini parova, a prvih 10 se kvalificiralo za sudjelovanje u disciplini ekshibicije.
Turnir su vodili Željko Ivanuša-Dudek, Dragutin Pintarić i Zoran Jaklin-Čoba. Turnir je otvorio donačelnik općine Nedelišće Željko Kacun bacanjem prvog udarca.
Igrači su bacali 10 udaraca na pune i 10 udaraca na čišćenje, a na kraju je poredak bio slijedeći: 1.Željko Ivanuša-Dudek, 2. Zvonimir Podvezanec-Mujcek, 3. Zoran Jaklin-Čoba, 4. Dragutin Petran-Pajdo, 5. Marijan Horvat – Pero, 6. Željko Treska – Olek, 7. DavorTrbović – Genc, 8. Miljenko Novak – Miki, 9. Dragutin Vrbanec – Luis, 10. Franjo Fučko Feri, 11. Dražen Topolnjak – Besko i 12. Ivan Mikuljan - Miki. Tih 12 igrača plasiralo se za igru parova. Poredak u parovima: 1. Marijan Horvat-Pero i Miljenko Novak - Miki, 2. Željko Ivanuša - Dudek i Ivan Mikuljan –Miki te 3.ŽeljkoTreska-Olek i Franjo Fučko – Feri, a pobjednik u disciplini ekshibicije bio je Željko Trska- Olek.
Turnir bio je uspješno organiziran, a pratilo ga je puno gledalaca. Pripremljeno je jelo i piće, kao i prigodna tombola. Ekipi za vođenje tombole pomogle su i članice Udruge Žena Dunjkovec. (ZJ)

Izvor: 3043