Sport 14.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

Turnir rekreativaca u boćanju

Međimurski savez sportske rekreacije “Sport za sve” organizirao je u suradnji s udrugom sportske rekreacije “Sport za sve” Mursko Središće 8. međimurski turnir rekreativaca u boćanju. Natjecanje se održalo u Murskom Središću 27. listopada, na SRC-u Zalešće. Sudjelovalo je 14 ekipa iz Nedelišća, Šenkovca, Čakovca, Murskog Središća i Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom u Međimurskoj županiji. Članice USR “Sport za sve” M. Središće počastile su sve sudionike kolačima i pićem.
Prigodom svečanog otovorenja nazočne je pozdravila predsjednica domaćina Nada Palaš i predsjednica MSSR “Sport za sve” Danica Korunić. Voditelj natjecanja Marijan Vugrinčić natjecatelje je upoznao s propozicijama, a sudac je bio Joško Smilović.
Zagrijavanje i razgibavanje vodila je Natalija Brodar voditeljica aerobike. Prvo mjesto osvojile su Biserka Barat i Blaženka Kontrec iz Murskog Središća, drugo mjesto Jelena i Marijan Vugrinčić iz Čakovca i treće mjesto Tihana Lesjak i Saša Brodar iz UPOMRMŽ. Organizator je za osvojena prva tri mjesta dodijelio medalje. (m.v.)

Izvor: 3055