Sport 15.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

Turniri u odbojci /na pijesku

U sklopu obilježavanja Dana Općine Sveta Marije Društvo žena Amalija Kranjec iz Svete Marije je organiziralo ženski turnir u odbojci na kojem su nastupile rekreativke iz susjednih naselja. Pobjednice turnire bile su odbojkašice Kotoribe, drugo mjesto osvojila je ekipa iz Donje Dubrave, treća je bila domaća ekipa, dok su na četvrtom mjestu turnir završile gošće iz Donjeg Vidovca. Odbojka je vrlo popularan sport u spomenutim sredinama, a svaki ovakav turnir prilika je za novo dokazivanje i postizanje što boljeg uspjeha. Jedan sličan turnir održan je krajem svibnja u Kotoribi.
M. Grubić

Odbojkaški klub „Totovec“ bio je odličan organizator tradicionalnog pjeskaškog turnira, koji se svake godine održava na igralištu kod Društvenog doma u Totovcu.
Ove godine na turniru je sudjelovalo 8 muških, te 3 ženska para. U muškoj konkurenciji slavili su Alen Grošević i Kole Mihajlov ispred najboljeg domaćeg dvojca - braće Josipa i Stjepana Kozara. U ženskoj konkurenciji naslov pobjednica turnira pripao je paru Ana Stanković i Sara Petak, dok su se srebrom okitile Jovanka Mihoci i Vesna Zorc, članice Kluba odbojke na pijesku Čakovec. Najbolji parovi u obje konkurencije dobili su novčane nagrade.
Rajko Kolarek

Izvor: 3042