Sport 13.04.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:17.

U NEDJELJU, 17. TRAVNJA - "BIMEP": Svi na bicikle!

U povodu Međunarodnog dana zdravlja i Dana Međimurske županije MSSR “Sport za sve” organizira jednodnevnu sportsko-rekreativnu manifestaciju “Biciklima međimurskim putevima. BIMEP će se održati u nedjelju, 17. travnja.
Početak vožnje moguć je od 9 sati do 17 sati (u bilo koje doba u tom vremenu) s jednog od 12 stajališta koja će biti otvorena do 17 sati (do kada je moguće dobiti pečat). Stajališta će se nalaziti u Donjem Kraljevcu, Donjoj Dubravi, Kotoribi, Orehovici, Macincu, Štrigovi, Sv. Martinu na Muri, M. Središću, Domašincu, Podturnu, Prelogu i Čakovcu.
Na svakom stajalištu prije početka potrebno je ispuniti prijavnicu i uplatiti 5 kn startnine. I u slučaju lošeg vremena BIMEP će se održati. Najduža staza je kružna i obilazi sva veća mjesta u Međimurju, a iznosi oko 130 kilometara. Na stajalištima će dežurati osobe koje će učesnicima davati osvježavajuće napitke, a hitna pomoć će, za svaki slučaj, stalno biti u pripravnosti, kao i osiguranje prometne policije radi kontrole prometa i pratnje većih grupa.
Pokrovitelj BIMEP-a je Međimurska županija, a sponzori Đurkin Čakovec, NW-Wind Varaždin, Međimurska banka Čakovec i Čateks Čakovec.

Izvor: 2920