Sport 05.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

UKRATKO IZ NOGOMETNOG KLUBA SLOGA ČAKOVEC

Nogometaši čakovečke Sloge jesenji su dio prvenstva Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin završili na 14.mjestu (16  4 6 6 27:28 18).

 

-Plasman je to kojim nismo do kraja zadovoljni jer smo u ovoj rang natjecanja ušli kao novajlija bez pravih priprema,kompletirali smo se „u hodu“ pa je sve to imalo utjecaja na spomenuti plasman, rekao nam je u kratkom razgovoru dopredsjednik kluba i predsjednik Nogometne škole Vladimir Balent. Pauzu u prvenstvu nastojali smo iskoristiti da se još bolje ekipiramo, igrački i organizacijski pa sam siguran da ćemo u 2.dijelu prvenstva popraviti plasman, mjesto nam je u sredini tablice, točnije u njezinom gornjem dijelu u prvoj sezoni novog za nas ranga natjecanja. Imamo za to uvjete, pojačali smo se u igračkom kadru, imamo novog trenera Zorana Kraljića, a i s pripremama smo počeli već 18. siječnja. Trenira se 5 puta tjedno, igramo unatoč ne baš dobrim uvjetima za igru i treninge pripremne utakmice, sve je podređeno da spremni dočekamo nastavak prvenstva u prvi susret 28.veljače u 10 sati na našem igralištu s Naprijedom iz Cirkovljana.

 

-S kojim igračkim kadrom kanite te realne planove ostvariti?

Trener Zoran Kraljić ima na raspolaganju, 20 igrača koji redovito treniraju, to su: M. Mihalović i Perčić-vratari, Dokleja, Zoka, Ban, Andre Silva, Jambrošić, Obadić, Žvorc, Gyofi i Novak – obrana,Sečan, Kosalec, Antonović, Podgorski, Vugrinec,Lesjak – vezni red, te Fučko, Ma. Mihalović i Belec – napadači. 

 

-Za kraj i nekoliko riječi o Nogometnoj školi čiji ste predsjednik?

To mi je posebno zadovoljstvo, imamo 120 mladih u selekcijama U-6. U-8, U-10, U-12, U-14  i juniorsku selekciju, s kojima rade tri trenera profesori kineziologije Tihomir Blažeka-voditelj škole, te Ivan Fučko i Pero Obadić. Postižu se dobri rezultati, odlično se radi. Mnogo pomažu i roditelji mladih, odlično se surađuje i s upravom kluba na čelu s predsjednikom ,Mariom Medvedom. Otvoreni smo za suradnju s svim nogometnim školama mladih u Međimurju, mladima treba posvetiti još više pažnje, oni će nam to vratiti siguran sam dobrim rezultatima, završio je Vladimir Balent.

 

 Fotografija - Zlatko Premuš  

Izvor: 3119