Sport 12.09.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:25.

Upisi u džudo školu

Džudo klub “Zrinski” Čakovec poziva djecu i njihove roditelje na upise u džudo školu. Upisi su počeli jučer u dvorani Policijske uprave međimurske u Čakovcu i trajat će kroz cijeli 9. mjesec.
Predviđeni su za djecu u dobi od 7-14 godina. Treninzi se održavaju u dvorani Policijske uprave međimurske u Čakovcu ponedjeljkom i petkom od 19 sati. Vodstvo i organizaciju kluba čine redom bivši džudaši: Milivoj Bujanić, Robert Vidović i Darko Kožić, koji su u klubu aktivni kao treneri, i organizacijski dio koji vodi predsjednik kluba Velimir Pavlic. Treninzi se sastoje od fizičke pripreme, motoričkih i koordinacijskih sposobnosti, razvijanja osjeta ravnoteže te tehničkog dijela gdje se izmjenjuju tehnike bacanja u stojećem stavu i tehnike u parteru kao zahvati držanja, poluge i gušenja. Tehnički dio je prilagođen pripremanju mladih džudaša za polaganje pojaseva kao i taktičkom dijelu za natjecateljski period.
U klubu je, nakon ljetnog odmora, počela nova sezona održavanjem treninga za djecu ali i starije džudaše. Zbog dugogodišnje tradicije džuda u Međimurju vratili su se ovom sportu i stariji iskusni džudaši, ali treniraju i stariji početnici. Roditelji - dođite i trenirajte džudo zajedno sa svojom djecom, poručuju iz kluba, jer se vježba istovremeno na dva tatamija, jednom na kojem treniraju djeca, i drugom na kojem treniraju stariji iskusni džudaši, borci iz drugih borilačkih vještina (jiu-jitsu…) i početnici koji žele naučiti ovu borilačku vještinu. Kontakti su: Milivoj Bujanić, prof. TZK (098/9333-575), Velimir Pavlic, predsjednik kluba (092/1571-841).

Izvor: 3046