Sport 25.06.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

Uspješna godina za NK Strahoninec

Nogometni klub Strahoninec-nogometna škola u klupskim prostorijama održao je redovnu godišnju skupštinu. U izvješću o radu predsjednik Alen Pintarić je rekao:
- Protekla 2012. godina bila je vrlo uspješna za naš klub za sve natjecateljske skupine. Tako su nam uzrast juniora i pionira zauzeli prva mjesta svaki u svojoj natjecateljskoj skupini i samim time izborili igranje na završnom turniru za prvaka. Za osvojena prva mjesta ekipa juniora i pionira na turniru su primile pehare. Na primanju u Hotelu “Park” koje je priredio MNS svaka ekipa za svoj uspjeh bila je nagrađena s pet lopti. Najmlađa skupina limača je zauzela odlično treće mjesto svoje skupine i to je odličan rezultat time da nam je veći dio ekipe bio godinu-dvije mlađi od ostalih ekipa. S ekipama smo sudjelovali na dosta ljetnih i zimskih turnira. Igrači rođeni 2001. i mlađi su na turniru u Maloj Subotici u vrlo jakoj konkurenciji osvojili treće mjesto, a ispred njih su bili samo Podravina i Slaven Belupo. Zajedno s nogometnim klubom smo radili na obnovi ograde oko igrališta. Sudjelovali smo na majskim igrama u organizaciji KUD-a Strahoninec. Jedan od prioriteta nam je bio povećati broj djece u najmlađem uzrastu limača.
Tu smo u potpunosti uspjeli samim time što se broj djece povećao za više od 100%. Kupili smo svim limačima i pionirima majice i trenirke, a uspjeli smo i smanjiti članarinu sa 100 na 70 kn.
Zlatko Premuš

Izvor: 3035