Sport 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:03.

ZAJEDNICA SPORTOVA: Određeni nositelji kvalitete

U Zajednici sportova Međimurja određeni su nositelji kvalitete za prvi dio 2014. godine, za seniore i mlađe dobne skupine. U sportskom ribolovu nositelj kvalitete bit će ŠRD Som Kotoriba, a za mlađe dobne skupine ŠRD Klen Sveta Marija, u gimnastici u obje kategorije Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan Čakovec, u nogometu NK Međimurje kod seniora, a Nogometna škola Međimurje / Čakovec kod mladih, u badmintonu Badmintonski klub Međimurje Čakovec u obje kategorije, u streljaštvu Streljački klub Zelenbor Brezje također u obje kategorije.
U atletici kod seniora nositelj kvalitete je AK Međimurje Čakovec, a kod mladih AK Nedelišće, kod odbojke u obje kategorije Centrometal Črečan, kod rukometa RK Prelog kod seniora, a ŽRK Zrinski Čakovec kod mladih, u streličarstvu SK Katarina Zrinski Čakovec u obje kategorije, u šahu ŠK Stridon Štrigova kod seniora, a ŠK Sloboda Mihovljan mladih, u tenisu TK Franjo Punčec Čakovec u obje kategorije, u karateu KK Međimurje kod seniora i KK Globus Čakovec mladih, u košarci KK Čakovec kod seniora i KK Međimurje mladih. Konačno, u kuglanju KK Željezničar Čakovec u obje kategorije, u stolnom tenisu STK Hodošan kod seniora i STK Nostro Čakovec kod mlađih dobnih skupina, dok će se u plivanju nositelj odrediti naknadno.
Prilikom donošenja odluke, u Zajednici sportova izvršili su konzultacije s odgovornima u republičkim strukovnim savezima, a poštovani su i kriteriji o nositeljima kvalitete.
J. Freiler

Izvor: 3068