Sport 26.09.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:47.

Završena škola tenisa u Dubravčanu

Završio je rad pete generacije Škole tenisa koju je organizirao Teniski klub Dubravčan iz Donje Dubrave. Ove godine školu tenisa pohađalo je 13 djece koji su na kraju igrali završne turnire. Nastupali su u tri kategorije: do 10 godina početnici, do 10 godina (2. godina treniranja) i starija skupina.
U kategoriji do 10 godina nastupili su: Noa Kuzmić, Nina Varga, Lovro Žinić, Lovro Strbad i Benjamin Rusak. Najuspješnija je bila Nina Varga pobijedivši u svim susretima. Drugo mjesto je pripalo Benjaminu Rusaku a treće Noi Kuzmić. U kategoriji do 10 godina (2. godina treniranja) nastupali su: Mark Mrnjavec, Vid Krušelj, Nino Mirić, Emanuel Hederić i Niko Štefić. Najuspješniji je bio Nino Mirić, drugo mjesto zauzeo je Mark Mrnjavec i treće mjesto Niko Štefić. U najstarijoj kategoriji nastupali su: Dominik Horvat, Luka Mikulan i Karlo Međimurec. Prvo mjesto osvojio je Karlo Međimurec, drugo mjesto Luka Mikulan, a treće Dominik Horvat. Treba napomenuti da je ovo do sada bila najnapetija završnica turnira jer je u puno mečeva odlučivala jedna loptica te je raspored mogao biti i drugačiji.
Djeca i roditelji su se poslije turnira družili uz roštilj koji je omogućio klub. Organizatori zahvaljuju sponzorima, Toplicama Sveti Martin na ulaznicama, pekari Sjemenka na finim klipićima i kroasanima te Jil sokovima kao i roditeljima na pripremi roštilja.
Mladen Grubić

Izvor: 3048