Sport 09.07.2018. 08:04. Zadnja izmjena: 09.07.2018. 09:02.

JU-JITSU

Zlato i srebro u Kastovu za Jiu Jitsu klub Mursko Središće

Ove subote, 23. lipnja, održan je Mediterranean Jiu Jitsu Challenge u Kastvu, gdje su nastupili brojni natjecatelji iz Hrvatske, Slovenije, Italije te Bosne i Hercegovine. Za Jiu Jitsu klub Mursko Središće nastupili su Alen Kontrec i Dino Leskovec. Dino je odradio odlično svoj prvi turnir u kategoriji plavih pojaseva do 94 kg, međutim ispao je s natjecanja izgubivši u izjednačenoj borbi na bodove sa samo dva boda razlike. Alen je osvojio zlatnu medalju u svojoj kategoriji (plavi pojas do 85 kg) te srebrnu medalju u open classu (bez ograničenja na težinu) te je promoviran u ljubičasti pojas zbog svojih izvanrednih rezultata tijekom godine. Čestitamo! U svrhu promocije sporta i razmjene iskustava JJK Mursko Središće na svojim treninzima prošle je subote ugostio članove prijateljskih klubova iz Austrije i Italije, a ove srijede i člana Gracie Jiu Jitsu kluba Cincinnati, Sjedinjene Američke Države.

Time mali klub širi obzore, stječe nova iskustva te daje dobar primjer. MS Jiu Jitsu klub vrši upis novih članova bez obzira na spol ili tjelesnu spremu, a dobrodošli su svi u dobi od 13 do 93 godine.

Želite li naučiti samoobranu, vještine koje Vam nitko ne može oduzeti, izgubiti koji kilogram, izgraditi mišićnu masu i to sve u dobrom društvu koje je uvijek voljno pomoći? Pridružite nam se, prvi trening je besplatan.Dino, Alen i Luka

Izvor: Goran David