Sport 27.05.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:22.

ZOOM: Lopte / Karmen

Rudolf Dobranić (prvi s desna) se nakon 41 godine rada u Njemačkoj vratio u „svoj“ Šenkovec. Po dolasku prvo je svratio u klub svoje mladosti kojem je darovao 12 najkvalitetnijih nogometnih lopti, nešto novčanih sredstava, dok je nogometaše seniorskog sastava obilato počastio večerom.
Lopte su u ime kluba primili predsjednik Željko Novak, blagajnik Željko Kukovec i član uprave Ivan Domunkuš. Oni su se tom prilikom gospodinu Dobraniću u ime cijelog kluba zahvalili na donaciji izražavajući nadu da će vrijeme u njihovu sredinu donijeti još više takvih ljudi.
M. Grubić

Na kraju svake školske godine u Osnovnoj školi Kotoriba dolazi do sportskih nadmetanja učitelja i učenika završnih razreda. Isto tako godinama unatrag u tim nadmetanjima pobjednicima izlaze učitelji prije svega što u svojim redovima imaju dobre bivše sportaše i sportašice. Među njima se posebno ističe Karmen Somi (r. Matulin), profesorica informatike, koja pokazuje sportsku svestranost. Ova rukometna poza govori da je riječ o školovanoj igračici u tom sportu. To je točno. Karmen je kao srednjoškolka branila boje nekih varaždinskih rukometnih klubova. - Ono što jednom uđe u krv u krvi i ostaje, prokomentirala je svoje majstorije bivša rukometašica.
M. Grubić

Izvor: 3031