Zaštita privatnosti

List Međimurje d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja Portala, a podatke koristi isključivo u materijalima u svom vlasništvu.

List Međimurje d.o.o. ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi Portali i Usluge radilli pravilno i imali sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (cookies). Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Korištenjem Portala i Usluga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na Portalima i Uslugama vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom tvrtke List Međimurje d.o.o. . List Međimurje d.o.o.  nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Oglasi na Portalima

Detaljna pravila, uvjeti i načini oglašavanja na Portalima i Uslugama nalaze se na stranici marketinga Lista Međimurje d.o.o.: www.medjimurje.hr/marketing

Sadržaj portala

Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije portala, odnosno tvrtke List Međimurje d.o.o., već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.

List Međimurje d.o.o. nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na Portalu i u Uslugama u njegovom vlasništvu. List Međimurje d.o.o. zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe Usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima Portala i Usluga.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na Portalima i Uslugama List Međimurje d.o.o.. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. List Međimurje d.o.o. poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja Portala i Usluga

List Međimurje d.o.o. zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na Portalu i Uslugama bez obaveze prethodne najave. List Međimurje d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja Usluga i Portala

List Međimurje d.o.o. zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i obrazloženja.

List Međimurje d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Promjene Uvjeta korištenja

List Međimurje d.o.o. zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na Portalu ili Uslugama tvrtke List Međimurje d.o.o..