Crna kronika 02.01.2018. 14:37. Zadnja izmjena: 02.01.2018. 14:39.

Policijska uprava međimurska

Aktivni lopovi tijekom novogodišnjeg vikenda: Evidentirano 17 krađa

Tijekom proteklog vikenda i ponedjeljka (od 29. prosinca 2017. do 1. prosinca 2018. godine), na području Policijske uprave međimurske evidentirano je ukupno 17 krađa od čega 14 krađa u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna, te šest teških krađa.

Policija od svih krađa izdavaja:

  • U vremenu od 26. prosinca do 29. prosinca u Gornjem Kuršancu, Dravskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • Tijekom noći, 28. na 29. prosinca u Peklenici, ulici Marof nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću odakle je ukrao motornu pilu, štednjak i razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • U subotu, 30. prosinca 2017. godine tijekom ranih popodnevnih sati u Orehovici, na lijevoj obali akumulacijskog jezera, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil gdje je ukrao žensku torbicu sa mobitelom, novcem i raznim dokumentima. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • U subotu, 30. prosinca 2017. godine tijekom večernjih sati u Žiškovcu, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovitom robom gdje je ukrao razno alkoholno piće. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • U subotu 30. prosinca, 2017.godine u popodnevnim satima u Pušćinama, ulica Nikole Tesle, nepoznati počinitelj je iz prostorija trgovine mješovitom robom izvršio krađu novaca, materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.